Castellano
English
Valenciá
Castellano

Reservas Telefónicas

Reserve ONLINE

Mobilitat Accesible

Els Trixis, aquests tricicles de disseny futurista, també al teu servei.

És un mitjà de transport divertit, ecològic i silenciós i totalment sostenible i respectable amb el medi ambient, que també es posa al teu servei.

Et serveixen perquè disposis d'una activitat més per a tota aquella persona que tingui algun tipus de discapacitat, atès que et permetrà fer un volt per València, en “tricicle” com si fossis amb bicicleta, sense necessitat que t'exercitis, pel que podràs sentir-te sense limitacions per a conèixer les millors rutes turístiques culturals de la bella ciutat de València [entorn Ciutat de les Ciències, trajectes vell llera del ric Turia, Palau de la Música, nucli antic, Torres de Serrano i Torres de Quart, Comprat Colon, La Llotja, Mercat Central, Plaza de la Verge, Catedral i Miguelete] , això sempre compartint amb un conductor guia que t'acompanyarà en tot el trajecte.

Amb els Trixis al teu servei, podràs optar a compartir un passeig amb altres amics. Així si abans per la teva discapacitat no haguessis pogut compartir una sortida amb bicicleta, ara es fa possible aquest somiat passeig amb bici.

Trixi lluita per conjuminar una iniciativa més l'objectiu de la qual és ajudar a integrar en les activitats lúdiques a persones amb discapacitats, intentant anar eliminant barreres.