Castellano
English
Valenciá
Castellano

Reservas Telefónicas

Reserve ONLINE

Retalls de Premsa

Abans de la presentació oficial

En Nadal de 2007 es va tancar una col·laboració amb la Regidoria de Medi ambient de l'Ajuntament de València perquè els trixis participessin en Expojove. Gràcies a aquesta participació, Canal 9 va realitzar una notícia que va difondre en el seus informatius.

També de la ma de l'Ajuntament, els trixis participaren a la Cavalgada de Reis de València, on van esser de nou objetiu dels mitjans de comunicació.

A la secció de videos de la web es poden vore els talls dels informatius als que es tracten aquestas aparicions dels trixis.

Presentació als mitjans

El día 1 de Març de 2007 va ser la dataa escogida per presentar els trixi, pel que el 28 de febrer es va enviar una nota de premsa als diferents mitjans de comunicació.

Nombrosos diaris es van fer eco d'aquesta presentació:

El Mundo20 minutosQUÉADNMiniDiario

Levante-EMV també va imformar de la presentació dels trixis en les seues págines

Radio y Televisió

Radio Valencia - Cadena Ser va acudir a la presentació dels trixis y va programar una entrevista en profunditat al seu programa "Locos por Valencia", magazine que s'emiteix a diari de 12,20h a 14:00h.

També es va oferir ana entrevista en profunditat al programa "El jardí de les delicies" de Radio 9.

LP TeVa, la televisió del prestigios diari Las Provincias, va parlar dels trixis al seu Informativo.

Los trixis apareixen també als informatius de cap de setmana del primer fi de setmana de març (video disponible a la sección videos)